fredag 12 november 2010

Vilken fest!

Igår smällde det av i Luleå med en stor Kick-Off! I och med det har UF-året tagit sin början på riktigt och vi hoppas att alla som deltog känner sig ännu mer peppade! Tack vare att Luleå kommun var med och samordnade den med oss i år kunde vi göra den lite större än tidigare år. Festivitetssalen fylldes och föreläsarna kom långväga. Först ut att tala om entreprenörskap var Laila Bagge Wahlgren. Hon berättade om sina fram- och motgångar och hur hennes väg fram till idag sett ut.




Nästa ut var Robert Markström, från Teater mila, som talade om kroppspråket. Han tryckte på vikten att bli medveten om vilka signaler man sänder ut till sin omgivning genom sitt kroppsspråk. När man väl gjort sig medveten om det kan man påverka andras uppfattning om en.

Martin Bröms från ALMI berättade att de på ALMI finns som stöd för UF-företag som har en vision att fortsätta att driva företaget, även efter UF-årets slut. Underbart! Även Ulla-Stina Sundström från Skatteverket fanns på plats.


Ute i minglet...











Niklas Berg från Dist Kommunikation AB var sist ut och talade om marknadsföring. Han inledde med att berätta brett om ämnet, för att sedan fokusera på marknadsföring riktad mot ungdomar.

Men för UF-företagarna slutade inte kvällen här. Luleå kommun bjöd alla på biljetter till genrepet av IDOL senare på kvällen! Vi på Ung Företagsamhet hoppas ni hade en supertrevlig eftermiddag och kväll! Det hade vi =)

/Hanna

Info. Kick-Off:

Kick-offen i Luleå har blivit ett återkommande event som sker i uppstarten av UF-året. I år samordnade vi den med Luleå Kommun och Luleå Näringsliv AB. Då Kick-Offen är ett initiativ som kommer från näringslivet i Luleå fyller vi i första hand platserna med Luleås UF-företag. Då vi hade fler platser i år än tidigare, kunde vi bjuda in några fler UF-företag utifrån. I år bjöds UF-företag från Haparanda in. Dessa valdes ut för att det sker ett samarbete mellan UF-lärare i dessa två kommuner. Vi hoppas att vi får en sådan chans nästa år igen och att vi då kan bjuda in även andra kommuner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar