måndag 20 december 2010

Hjälp med marknadsföringen?

Vill du ha hjälp med marknadsföringen av dina produkter? I Luleå arbetar UF-företaget Endorse UF med att marknadsföra andra UF-företags produkter.



"Vi är fem killar från NTI-gymnasiet i Luleå med en företagsidé vi tror kan gynna alla, från dig som UF-företagare till din slutkund. Vår idé är i grunden enkel; vi marknadsför, säljer och levererar era produkter i en attraktiv miljö som når ut till fler kunder än vad man kanske klarar av att göra själv.

Att synas tillsammans med andra produkter är väldigt viktigt för att nå ut till en så stor kundgrupp som möjligt, och därför tror vi att ni kommer ha stor nytta av våra tjänster. Ni får hela Sverige som marknad tack vare vår webbshop, och allt ni behöver göra är att på ett riskfritt sätt låta oss sälja er vara.

Vi jobbar flexibelt och kan erbjuda ett avtal som gynnar er, efter era behov och önskemål. Vi sköter marknadsföring, inbetalningar och leveranser åt er, och genom att synas hoppas vi även att ni som företag når ut till en betydligt större marknad.

Hör gärna av er för mer information om hur vi jobbar, eller om ni har andra frågor eller synpunkter. Vi ser fram emot att samarbeta med er, på ett sätt som gynnar alla!'
"

info@endstore.se
arvid@endstore.se
niklas@endstore.se

1 kommentar:

  1. Intressant och lycka till önskar norrlänningen Anton från UFsweden i Malmö!

    SvaraRadera