torsdag 7 oktober 2010

Lärarkonferens i Sundsvall!

Varje år anordnar vi en storregional lärarkonferens där vi försöker samla alla grymma UF-lärare och detta år var inget undantag. Hela 80 stycken lärare deltog i år på konferensen som tog plats i Sundsvall. Temat var entreprenörsskap och GY11 och vi hade ingen mindre än världens bästa UF-lärare (han har faktiskt blivit utnämnd till det!) Mikael Lindqvist som föreläste och inspirerade lärarna om hans egna erfarenheter som UF-lärare och sen teamade han ihop sig med UFs egna Helena Fond och tillsammans föreläste de om GY11. Under kvällen anordnades en väldigt trevlig middag (i alla fall enligt min egen åsikt..) och vi hade även ett grymt band som var och spelade under hela kvällen, mycket lyckat!

På onsdagen fick alla lärare spela "Go enterprise" vilket är ett spel som handlar om entreprenörsskap och det som är extra roligt är att det är 2 gamla UF-elever som har kommit på det här spelet! =) Kreativiteten flödade och lärarna imponerade med deras ideér och presentationer!

Vi tackar alla lärare för två fantastiska dagar och hoppas att ni tyckte det var lika trevlig som vi tyckte! Här kommer lite bilder (klicka på dem för att göra dem större)

Vi från Norrbotten var där lite före alla andra och passade på att besöka gymmet. Vissa (läs: Jenny & Hanna) var flitigare än andra (läs: Jonny & Sven som bara satt och spände sig)..

Mikael och Helena höll en föreläsning och sen delade lärarna in sig i grupper och diskuterade GY11..

Middag med underhållning (och det är sångaren INTE en lärare som står och sjunger på bordet..)


Onsdagen med "Go enterprise" spelande..De 4 bästa grupperna fick presentera sina ideér inför alla lärare..

UF fyller hela 30 år och därför hade vi en utställning utanför hotellet..



/Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar