onsdag 27 oktober 2010

KICK-OFF FÖR LULEÅS UF-FÖRETAG!

Kick-Off för alla UF-elever i Luleå

Häng med på en grym kväll där vi bland annat får lyssna på Laila Bagge!

Torsdagen den 11 november bjuder Ung Företagsamhet, Luleå kommun och Luleå Näringsliv AB alla Luleås UF-företag på Kick-Off. Vi drar igång det hela med att lyssna på när Laila Bagge från Idol-juryn föreläser om entreprenörskap och sedan fortsätter vi med att lyssna på andra spännande föreläsare som Robert Markström, från Teater Mila, och Niklas Berg, kreativt ansvarig på Dist Kommunikation AB. Vi bjuder på mat, dryck och snacks. Luleå kommun bjuder sedan alla deltagare på en biljett till genrepet av delfinalen av Idol! Ta chansen och få en flygande start på UF-året!

Datum: Torsdag 11 november
Tid: 14.00-18.00
Plats: Festivitetssalen, Elite Stadshotellet

Vi behöver veta hur många som kommer och därför vill vi att ni anmäler er senast den 8 november. Då antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Anmälan sker via e-mail och skickas till: hanna.soderberg@ungforetagsamhet.se

OBS! Denna Kick-Off gäller bara Luleås UF-företag där alla i företaget är registrerade, en rådgivare har angetts och registreringsavgiften är betald. Se därför till att fixa detta så snabbt som möjligt så ni kan delta.

Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar