onsdag 20 januari 2010

Mässan närmar sig

Såhär i januarimörkret kan vårsol, droppande istappar och Boden Arena kännas ganska långt borta. Men så är inte fallet. Den regionala mässan närmar sig med stormsteg. Den 8 februari öppnar registreringen och då kommer vi att ha hunnit besöka samtliga UF-elever runt om i länet för att berätta om vad som väntar. Samtidigt går planringsarbetet av mässan in i nästa fas med allt vad det innebär av möten, planering av logistik och kreativ problemlösning. Så ni förstår att vi har bråda dagar här på Ung Företagsamhet Norrbotten.

Jag vill passa på och påminna om alla tävlingar som går att delta i under mässan. Information och tävlingskriterier kan ni hitta här.

I år har vi två nya tävlingar - bästa hantverk och bästa reklamfilm. Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att skapa sin egen reklamfilm. Det är ett kreativt arbete som utvecklar er förmåga att vara skarpa i er kommunikation. Eftersom filmen inte får vara längre än 30 sekunder gäller det att på väldigt kort tid nå ut med sitt budskap. Och var inte oroliga för att filmen inte ska vara bra nog. Även om ni inte skulle vinna så är det väldigt roligt att göra en reklamfilm. På sätt och vis är alla reklamfilmsmakare vinnare då vi kommer att visa era filmer vid flera tillfällen under mässan.

/Robin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar