onsdag 13 januari 2010

Efterlyser gästbloggare!?

Hoppas att terminen startat bra för alla våra härliga UF-lärare och elever! Vi på kontoren är i full gång och ser framemot vårterminen som i vår verksamhet har en tendens att swisha förbi i ett ögonblick. Det händer mycket under våren och dagarna blir ljusare och tiden går fort. :)

Kom ihåg att Ni alltid är välkomna att kontakta oss om ni behöver råd, tips eller bara vill prata lite.. Ibland fastnar man i sina tankar och då kan det vara skönt att bolla lite, vi agerar gärna bollplank!


Jag vill påminna alla UF-elever om det mail som ni fick av Malin den 22 december gällande möjlighet att blogga på nsd.se och kuriren.nu. Med start i mitten av januari (preliminärt 18 januari) och ända fram till mässan (25/3) kommer alla UF-företag i Norrbotten att ha möjlighet att blogga på nsd.se och kuriren.nu. Anmäl ert intresse till och få mer information av Malin.

Jag tänkte också slänga ut en efterlysning och höra om det är någon som vill gästblogga här på vår egen blogg? Skicka en kort text och gärna en bild till mig, Nina så publicerar jag det på fredag denna vecka! :)

Sist men inte minst ett par visdomsord från en stor tänkare:

"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre" (Nalle Puh)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar