fredag 9 april 2010

SM-truppen 2010

Norrbottens SM-trupp som ska ner till Stockholm och visa upp sig och representera länet börjar ta form.

Mia Storm från Mia Storm Design UF kommer att tävla i Bästa hantverk och Bästa Monter. Vi är glada att kunna skicka en så pass duktig hantverkare i en av de två tävlingarna som var nya för i år.

Sven Dahlin, Tobias Laitila och Filip Dibeus från Bruno Design UF kommer att tävla i Bästa UF-företag och Bästa Monter. Vi vill gratulera till delsegern - nu siktar vi på Italien!

Cecilia Enbom, Johanna Sundström, Christoffer Berell, Evelina Holm och Märta Palmér från Femstjärnigt UF kommer att tävla i Bästa Monter. Kul att Norrbottens bästa UF-kommun skickar med ett härligt gäng med god smak.

Adelina Eriksson, Timothy Prellwitz, Matilda Melby och Axel Lövfall från Stenkoll på Miljön UF kommer att tävla i Miljöpriset och Bästa Monter. Tyvärr lyckades inte vår fotograf fånga dem på bild under lyckoruset efter prisutdelningen. Men vi fångade dem under deras monterbygge.

Linus Hannedahl från Youth Change UF kommer att tävla i Bästa Tjänst och Bästa Monter. En extra eloge till Linus som har valt att driva sitt UF-företag utöver allt skolarbete.

Ren Motion UF kommer att tävla i Bästa Monter tack vare att...
...deras VD Marc Pettersson kammade hem förstapris i Bästa Säljare och kommer givetvis att delta i den tävlingen även på SM.

Victoria Arvola, Linn Norman, Anna Björnfot, Emma Johansson, Ida Johansson, Beatrice Nilsson och Sandra Eriksson i Smartheart UF höll sig väl framme i många av tävlingarna. Detta innebar att de fick en plats i SM-truppen när Mera Plats UF valde att hoppa. Vi hade hoppats och trott på Mera Plats UF i tävlingen Bästa Innovation men vi är säkra på att tjejerna från Smartheart UF kommer att göra ett utmärkt jobb i tävlingen Bästa Monter. Dessutom kvalar man i tävlingen Bästa Webb.

Lovisa Jonsson från SA&D UF kammade hem en storslam och fick pris i inte mindre än fyra tävlingar. På SM kommer hon att tävla i Bästa Vara och Bästa Monter. Hon kvalar även i tävlingen Bästa Affärsplan.

Utöver dessa duktiga UF-företagare lever fortfarande hoppet för First Step UF som kvalar i Bästa Reklamfilm samt för Räddaren i Nöden UF som kvalar i Bästa Logotyp.
/Robin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar