tisdag 20 april 2010

Kick off för Norrbottens SM-trupp

Igår var det kick off för Norrbottens SM-trupp som ska åka ner till Stockholm och representera länet på SM i Ung Företagsamhet.

2/3 av Bruno Design UF lär känna Femstjärnigt UF.

Spänd förväntan. Dagen inleddes med lite viktig information om SM. Eftersom ingen visste vad som väntade under dagen var det en ganska spänd stämning under inledningen av morgonpasset.

Lunchen levererades från Uni:k och uppskattades av de flesta.

Stenkoll på Miljön UF och SA&D UF mumsar på Filodegpaj med kyckling och spenat.

Mia Storm från Mia Storm Design UF reste hela vägen från Kiruna helt själv. Som tur var mötte hon många nya vänner i Luleå. Här lunchar hon med hela Femstjärnigt UF.

Filip och Tobias från Bruno Design UF letar kycklingbitarna i pajen.

Efter lunch bars konferensbordet ut och stolarna stäldes i en ring. Nu stod teambuilding på schemat.

Charlotte Lindmark från Teater Scratch höll i eftermiddagspasset som var fyllt med roliga övningar i kroppsspråk, retorik och teambuilding.

Marc och Lina från Ren Motion UF fyller på energidepåerna.Vi stod i ring och försökte räkna tillsamans. Det gick sådär. Men lagkänslan blev nog lite starkare.

Lovisa från SA&D UF visar stolt upp ett porträtt som hon fått.

Swedish Lapland skickade en uppmuntrande hälsning och en del roliga saker. Här är hela gänget med sina nya Swedish Lapland-buffar.

Charlotte från Teater Scratch hade undervisat i hur man får hög status genom att använda kroppen.

Hon hade även visat hur man får låg status.

Men helst av allt ser vi nog gänget såhär glatt och kaxigt!
Det blev en lång och rolig dag. Vi hoppas och tror att Norrbottens bästa UF-företagare ska göra bra ifrån sig på SM. Vi är i alla fall säkra på att de kommer att ha roligt tillsammans och att de förhoppningsvis lär sig en hel del på vägen.
/Robin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar