tisdag 8 september 2009

Lite info angående registreringen

Nu har vi åkt, sprungit och cyklat runt i en massa skolor och klasser i hela länet och vilket enormt intresse det finns för att driva UF-företag, helt otroligt kul!!! Kretiviteten och engagemanget sjuder som aldrig förr på skolorna!

Vissa har redan hunnit registrera sig och sitt företag. Andra sitter hemma och klurar på affärsidéer och några försöker hitta den perfekta designen för sin innovation.

Nu till lite info om registreringen. På startsidan för vår hemsida (http://www.ungforetagsamhet.se/) finns en ruta för nya elever som ska registrera sig. Dessutom finns det på startsidan en lathund för hur registreringen går till. Titta gärna i den när innan ni ska registrera er så allt blir rätt från början.

För att ni ska få kalla er för ett UF-företag måste vissa kriterier vara uppfyllda (se nedan). När dessa är uppfyllda får ni dessutom full tillgång till UF-online där all information för UF-företagare finns, bl.a elevfaktabas och elevforum. Kriterierna är följande:

- Företaget och alla dess medlemmar ska vara registrerade
- En handledare ska vara kopplad till företaget (mest troligt er lärare)
- En rådgivare till företaget ska anges och även hans/hennes kontaktuppgifter
- Registreringsavgiften ska vara betald (300 kr/företag). Denna avgift betalas in till Ung Företagsamhet Norrbotten på bankgiro
5174-4779 och OBS! det är viktigt att ni anger vilket företag som betalar in summan.

Lycka till och hör av er om ni har några funderingar! Kontaktuppgifter hittar ni på vår hemsida www.ungforetagsamhet.se/norrbotten.

Ha en fortsatt bra dag!

/Malin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar