fredag 10 juni 2011

Thank god it's friday!

Ja, visst är det härliga tider nu! Det är fredag, solen värmer norrbotten och glada människor i studentmössor glider fram på gatorna! Även om vi på UF förmodligen har världens bästa jobb så kan vi såna här dagar känna en viss avundsjuka på de som tar studenten!


Sommarlovet hägrar med allt vad det innebär - sena kvällar i midnattssolen, festivaler, jobb, kompisar och mer mer mer av allt det roliga man längtat efter hela vintern! Det gör oss glada! Vi vet att 23% av er som drivit UF inom några år kommer att starta eget företag. Det gör oss glada! Vi vet att ni som drivit UF lärt er att att ta ansvar, jobba i grupp och pusha er till saker ni tidigare inte vågat. Det gör oss glada! Vi vet att ni som drivit UF har haft ett riktigt roligt år. Det gör oss glada! Och vi vet att 96% av er som drivit UF kommer rekommendera era kompisar att också testa. Det gör oss glada!

Men framför allt vet vi att ni som nu tar studenten har kämpat hårt i 3 år för att få den där jäkla mössan, och att ni nu klarat det.

DET GÖR OSS GLADA!

STORT Grattis till er från oss på UF! Och stort tack till alla er ettor och tvåor som också kört UF under året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar