torsdag 4 mars 2010

Nu är monterkartan färdig

För alla företag som ska delta på Våga Vara Egen - Regional mässa i Ung Företagsamhet i Boden så har väntan på monterkartan varit olidlig. På kontoret har vi jobbat hårt för att få ut monterkartan så snabbt som möjligt - och nu är den här.

Kolla in vilken plats ni har fått. Blev det en hörnmonter? Vilka är grannarna? Får vi stå vid Cafétorget? Få svar på era frågor och stilla nyfikenheten.


Monterkartan går att hitta på UF-Online. Logga in och klicka er fram till "Senaste nytt". Den finns även på Ung Företagsamhet Norrbottens Facebook-sida. Klagomål, suckar, glädjerop och synpunkter hör ni som vanligt av er till oss om. Vi försöker vara så behjälpliga som möjligt.

Notera att det är absolut förbjudet att byta monter med ett annat företag. Gör man detta får man personligen ändra (ja, med Tippex och bläckpenna!) företagsnamnen i de 1000 monterkartor som vi trycker upp till mässan. Man får även ägna hela mässdagen åt att lotsa runt samtliga jurygrupper som förvirrat försöker hitta rätt företag på fel plats.

/Robin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar