tisdag 23 mars 2010

Sol i Boden...

...och två dagar kvar till mässan! Tiden går fort när man har roligt. Här kommer ytterligare ett bidrag till "Bästa reklamfilm", First step UF:

måndag 22 mars 2010

Så var veckan med stort V här!

Vecka tolv. Vecka T O L V. Som vi har pratat om denna vecka. Och nu är den här, mässveckan!!! Nedräkning närmar sig sitt slut och här kommer ännu ett bidrag i tävlingen "Bästa reklamfilm": Gimnástic UF

söndag 21 mars 2010

Vad gör man en söndagsmorgon?

...som Orup undrade. Ja, man kan ägna den åt att kolla in två nya bidrag till tävlingen Bästa reklamfilm. Eftersom vi inte la upp någon film igår så kommer här två bidrag i samma inlägg. Mycket nöje!


Luleå företagscup UF


Elitfotboll UF

fredag 19 mars 2010

Fredag

Sista rycket inför helgen. Fredag idag. Sista arbetsdagen innan mässveckan. Isabells Design UF är dagens bidrag till Bästa reklamfilm.

torsdag 18 mars 2010

En vecka kvar!!!

Efter ungefär ett halvårs planering är det nu bara en vecka kvar till Våga Vara Egen - Regional mässa i Ung Företagsamhet, Boden 2010. Det måste givetvis firas. Här kommer dagens bidrag till tävlingen Bästa reklamfilm - Studybag UF.

onsdag 17 mars 2010

8 dagar kvar...

Nedräkningen förstätter. Det är onsdag idag och endast en vecka kvar tills alla UF-företag börjar inreda sina monterar i Boden Arena. Det firar vi med att posta ännu en reklamfilm från tävlingen Bästa reklamfilm. Idag har turen kommit till Losabella UF.

tisdag 16 mars 2010

9 dagar kvar!

Tisdag fm på kontoret, 9 dagar kvar till mässan och det smattras som aldrig förr på tangentborden. Anna gör lista på lista i excel och Malin producerar annonser, affischer, program m.m m.m. Det är mycket som ska fixas och trixas inför årets stora happening för alla norrbottens UF-företagare! Hoppas ni längtar lika mycket som oss!

Dagen till ära presenterar vi än en gång stolt ett tävlingsbidrag från Kiruna i "Bästa reklamfilm"... *trumvirvel*...Unforettable UF!!!

måndag 15 mars 2010

10 dagar kvar...

Måndag morgon. Det börjar verkligen dra ihop sig nu. 10 dagar kvar tills vi öppnar portarna för alla besökare till mässan... Det pirrar lite i magen måste vi här på kontoret erkänna.

En solig dag som denna presenterar vi stolt femte bidraget i "Bästa reklamfilm" vilket kommer från Piggy bank UF som huserar uppe i Kiruna.

söndag 14 mars 2010

11 dagar kvar!

Fjärde bidraget. Mid-stage UF. Here we goooooo!

lördag 13 mars 2010

12 dagar kvar!

Tredje bidraget i tävlingen "Bästa reklamfilm" kommer från fyra tjejer på entreprenörsgymnasiet som driver Handbok UF. Enjoy!

fredag 12 mars 2010

13 dagar kvar!

Nedräkningen till mässan fortsätter. Tävlingsbidrag nummer två i "Bästa reklamfilm" kommer från grabbarna i Bruno design UF!

Nu har nedräkningen börjat

Igår startade vi nedräkningen till Våga Vara Egen - Regional mässa i Ung Företagsamhet, Boden 2010. Det gjorde vi genom att presentera det första tävlingsbidraget till "Bästa reklamfilm" på vår Facebook-sida. Självklart ska vi även göra nedräkningen här på bloggen. Så, här har ni, den första kandidaten till priset för Norrbottens Bästa reklamfilm - Must Have UF.

onsdag 10 mars 2010

Take it away!

Mässan närmar sig med stormsteg. Nu är det bara två veckor kvar tills vi öppnar portarna till Boden Arena och alla ivrigt kan börja inreda sina montrar. Under kvällen på onsdagen kommer vi som bekant att dra igång festen med en riktig galamiddag på Western Farm. Här kommer en liten teaser av vad som väntar. Nu kör vi - sista rycket!





/Robin

tisdag 9 mars 2010

Uppdaterad monterkarta

Vi har varit tvugna att göra vissa ändringar i monterkartan till Våga Vara Egen - Regional mässa i Ung Företagsamhet. De företag som påverkas mycket har vi varit i kontakt med via telefon. Det kan dock hända att ert företag har flyttats lite. Vi har dock inte gjort några ändringar som påverkar utformningen av er monter. För att se den uppdaterade versionen av monterkartan loggar ni i vanlig ordning in på UF-online och klickar er fram till "Våga Vara Egen 2010".

/Robin

torsdag 4 mars 2010

Nu är monterkartan färdig

För alla företag som ska delta på Våga Vara Egen - Regional mässa i Ung Företagsamhet i Boden så har väntan på monterkartan varit olidlig. På kontoret har vi jobbat hårt för att få ut monterkartan så snabbt som möjligt - och nu är den här.

Kolla in vilken plats ni har fått. Blev det en hörnmonter? Vilka är grannarna? Får vi stå vid Cafétorget? Få svar på era frågor och stilla nyfikenheten.


Monterkartan går att hitta på UF-Online. Logga in och klicka er fram till "Senaste nytt". Den finns även på Ung Företagsamhet Norrbottens Facebook-sida. Klagomål, suckar, glädjerop och synpunkter hör ni som vanligt av er till oss om. Vi försöker vara så behjälpliga som möjligt.

Notera att det är absolut förbjudet att byta monter med ett annat företag. Gör man detta får man personligen ändra (ja, med Tippex och bläckpenna!) företagsnamnen i de 1000 monterkartor som vi trycker upp till mässan. Man får även ägna hela mässdagen åt att lotsa runt samtliga jurygrupper som förvirrat försöker hitta rätt företag på fel plats.

/Robin