torsdag 24 juni 2010

Glad sommar!

Nu tar vi på Ung Företagsamhet semester och är tillbaka i augusti. Vi vill önska er alla en trevlig sommar och härlig semester! Ha det gott ute i solen!

måndag 21 juni 2010

Elever från norrbotten på Emax...

Emax samlar varje år sveriges främsta unga entreprenörer på Örebro universitet för en vecka av utveckling och inspiration med både föreläsningar och tävlingar.

Ung Företagsamhet Norrbotten får vara med och nominera några av de elever som får åka på detta häftiga event, och en av årets deltagare är Marc pettersson från Ren Motion UF.


Marc ringde mig igår och berättade hur kul och intressant det var där nere... vi önskar honom lycka till med alla tävlingar och hoppas både Marc och alla andra som får vara på Emax tar chansen och suger åt sig så mycket inspiration och information som möjligt!

Gå gärna in på www.emaxsverige.se om ni är nyfikna.


/Jonny

torsdag 10 juni 2010

Mindre text - mera bilder

Igår spenderade jag och Malin dagen tillsammans med 2/3 av Bruno Design UF och 2/3 av Just For Fun UF. Vi sprang runt i Luleå och försökte illustrera UF-året i bilder. Resultatet kommer att synas när vi genomför presentationer, klassbesök och utbildningar till hösten.

Sven visar upp en del av den rekvisita som vi använde. Lovikka-vantarna användes för att skapa en illusion av vinter. Inte så lätt i ett juni-soligt Luleå.

Sven, Filip och Maria i sin bästa bandpose.

Malin försökte fota med sin mobil för att kunna mobilblogga. Det gick inget vidare. Så ni får blogguppdateringen nu istället.

Kaffepaus mellan fotosessionerna.

Maria och Jenny intar position för att illustrera arbetet med en affärsplan.

Sven påpekar att man måste Våga för att vinna.

Filip och Maria. Så söta.

Vi fick ett hundratal fina bilder på det här glada gänget i olika situationer. Som sagt, resultatet kommer att synas till hösten.

/Robin

onsdag 2 juni 2010

Ung Företagsamhet får priser...

Att vi har ett av de absolut roligaste jobben som finns, det visste vi redan. Och nu när verksamheten även får uppskattning och fina utmärkelser på nationell nivå så blir man extra stolt och glad att få vara en del av detta...

Ung Företagsamet tilldelas Framtidspriset:

Ung Företagsamhet tilldeleas Privata Affärers stora pris:

Snacka om erkännande för verksamheten=)

/Jonny